Hoppa till huvudinnehåll

Välkommen till Stockholmstinget 2021

Diarienummer
AKTNR 2903-17892
Stockholmstinget 2021

Stockholmstinget är en mötesplats för alla som arbetar med att stärka kulturens, idrottens, folkbildningens och föreningslivets roll i det regionala utvecklingsarbetet.

I höst bjuder kulturförvaltningen Region Stockholm för andra gången in till Stockholmstinget. Torsdag den 11 november är datumet för årets mötesplats som i huvudsak blir digital. 
Stockholmstinget blir en dag full av inspiration, ny kunskap och dialog. Mer information kommer att publiceras löpande på den här sidan och själva anmälan öppnar under juni månad.

Bidra till programmet
I Stockholmstinget lyfter vi frågor som rör kulturens, idrottens, folkbildningens och föreningslivets roll i det regionala utvecklingsarbetet. Har du förslag till frågeställningar eller innehåll? Välkommen att höra av dig till stockholmstinget.kultur@sll.se!
 
Om Stockholmstinget
Stockholmstinget vänder sig till dig som är regional och kommunal politiker och tjänsteperson, företräder civilsamhällets organisationer, det fria kulturlivet samt även verksamma inom berörda myndigheter, akademier och forskning.
 
Stockholmstinget 2019 - en tillbakablick
På Stockholmstinget 2019, samlades olika kompetenser och nätverk från hela Stockholmsregionen för att mötas över kunskapsområden, lyfta gemensamma frågeställningar och lära av varandra. 

Innehållsansvarig: Karin Bruce
Sidan uppdaterad: 2021-05-18