Hoppa till huvudinnehåll

Lediga jobb på kulturförvaltningen

Diarienummer
AKTNR 256-11785
entre
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets mest kreativa och snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt. Vårt mål är fri kultur för upplevelser, möten, bildning och delaktighet.

Kulturförvaltningen arbetar för att Stockholms läns invånare får tillgång till ett rikt och mångsidigt kulturliv. Med strategisk samordning och ekonomiskt stöd, som beslutas av landstingets kulturnämnd, stöttar förvaltningen kommuner, kultur- och föreningslivet i länet. Kulturförvaltningen arbetar också med konst och kultur i vården. Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Aktuella platsannonser

Lediga jobb på kulturförvaltningen annonseras och söks på Region Stockholms webbsida jobb.sll.se

 
Tillsynsarkivarie

Är du utåtriktad, driven och vill arbeta med styrning av informationshantering? Då kan du vara den person vi söker till Regionarkivets enhet för tillsyn och utredning. Hos oss får du möjligheten att arbeta med styrning och stöd till regionens förvaltningar, bolag och stiftelser så de kan hantera sin information rätt. 
Sista ansökningsdag 2019-04-23. Länk till annons och ansökningssida.