Hoppa till huvudinnehåll

Film Stockholm AB söker verksamhetskoordinator

Vill du vara med i utvecklingen av en regional filmfond? Film Stockholm AB söker nu en verksamhetskoordinator som ska utgöra ett nav för bolagets administration och säkra administrativa uppdrag och leveranser.

Film Stockholm AB startade under 2021 och är en regional filmfond med uppdrag att bidra till utvecklingen av film i Stockholm. Det bland annat genom samproduktion, filmkommissionär verksamhet och talangutveckling. Bolaget ägs av Region Stockholm och drivs i nära samarbete med Stockholms stad. Idag består Film Stockholm AB av 7 medarbetare inklusive VD. 

Om tjänsten

Verksamhetskoordinatorn utgör ett nav för bolagets administration och säkrar bolagets administrativa uppdrag och leveranser. Tjänsten innebär bland annat att ansvara för att följa upp, utveckla och bidra till att skapa förutsättningar för bolagets regelefterlevnad. Det innebär också att i relevanta delar vara kontaktperson för bolaget i regionen, med myndigheter eller externa bolag. Verksamhetskoordinatorn koordinerar rapporteringar som åligger bolaget samt driver och föreslår förbättringar. Det ingår också att bistå med styrelseunderlag och distribuering därav. Film Stockholm lyder under offentlighetsprincipen, rutiner och arbetsuppgifter kopplat till detta ingår också i tjänsten. Det förekommer också mindre projektledaruppdrag och att hjälpa till när vi har externa evenemang. 

Tjänsten är under utveckling och kan komma att justeras i takt med att bolaget utvecklas.

Vem är du?

För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du minst har en eftergymnasial utbildning samt erfarenhet av enklare ekonomiuppgifter. Du har dokumenterad erfarenhet av projektledning av mindre projekt och processer. Vidare har du god kunskap i Officepaketet samt vana att arbeta med administrativa system och arbetsuppgifter Du har även goda kunskaper i svenska skriftligt och muntligt. 

Har du dessutom erfarenhet från film/mediasektorn, erfarenhet från offentligt finansierad verksamhet ser vi det som en fördel. Det är även en fördel om du har goda kunskaper i engelska skriftligt och muntligt liksom kan uttrycka dig väl formellt i skrift. 

Då vi är relativt nya och befinner oss i en uppbyggnadsfas är det viktigt att du är trygg med och tycker det är stimulerande och roligt att arbeta med förändring. Samt att du vet att det innebär att allt inte är på plats. Det är också viktigt att du är van att arbeta självständigt och att proaktivt bidra till en verksamhets totala måluppfyllnad. För att trivas och komma till rätta är du utåtriktad, social och serviceinriktad. Du gillar att se till att saker och ting fungerar och att bidra till att skapa förutsättningar för en välfungerande arbetsplats. Du är strukturerad och analytisk och har lätt för att skapa ordning. Du gillar också att bidra till allas trivsel. Du är prestigelös och ser det som en självklarhet att hjälpa till där det behövs.

Vårt erbjudande

Förutom att vi är ett trevligt gäng erbjuder vi en spännande arbetsmiljö på en regional filmfond som är under uppbyggnad. Du få vara med och bidra till utvecklingen av förutsättningarna för filmområdet i Stockholm. Du verkar i ett sammanhang som spänner från oetablerade enskilda talangfulla filmare till en professionell filmbransch.

Vi har kollektivavtal och med det följer kollektivavtalade försäkringar, tjänstepension och möjlighet till löneväxling. För att du ska kunna ta ansvar för din hälsa erbjuder vi friskvårdstimme och friskvårdsbidrag samt subventionerad sjukvård i form av kostnadsfri öppensjukvård. Flexibel arbetstid och möjlighet till att arbeta hemifrån har vi för att underlätta för dig att få ihop vardagen.

Tjänsten är en visstidsanställning på 50% fram till 1 juli 2023 med möjlighet till förlängning.

Ansökan

Låter det här som något för dig ser vi gärna att du söker så snart som möjligt. För en komplett ansökan räcker det med att bifoga ditt CV. När du ansöker kommer du att få besvara ett antal frågor, dessa ersätter personligt brev.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Kristina Colliander på telefon 072-456 38 66.

Länk till ansökan via Region Stockholms jobbportal

 

 

Vi har flyttat till regionstockholm.se

Vi har flyttat till regionstockholm.se/kultur. Du är på vår gamla webbplats och informationen kan vara inaktuell.

Om du frågor eller behöver hjälp, kontakta oss på  info.kultur@regionstockholm.se.

X Stäng