Hoppa till huvudinnehåll

Anmäl dig till Stockholmstinget 2021

Under en fullspäckad digital konferensdag den 11 november samlas vi på Stockholmstinget för samtal som rör kulturens, idrottens, folkbildningens och föreningslivets betydelse i regionen.
Stockholmstinget är en återkommande mötesplats som arrangeras av kulturförvaltningen i Region Stockholm. Programmet syftar till att dela kunskap och perspektiv som rör kulturens, idrottens, folkbildningens och föreningslivets betydelse för regionen. 
Dag: Torsdag 11 november 2021
Tid: 10:00-15:00
Hur: Digitalt, länk skickas ut längre fram
Under dagen borrar vi djupare i bland annat:
 
   • Vad tar vi med oss från pandemin och vad blir det nya normala?
   • Vad menas egentligen med att kulturen är en del av demokratin?
   • Samverkan och styrning –vilka är huvudstadsregionens särskilda förutsättningar och möjligheter? 
   • Hur kan politikområdet gestaltad livsmiljö omsättas lokalt och regionalt i huvudstadsregionen?
Det och många fler frågor kommer vi lyfta under Stockholmstinget. Dagen inleds av Johanna Koljonen, medieanalytiker, författare och upplevelsedesigner.
Därpå följer fördjupande samtal, lärande exempel och möten mellan olika verksamheter som ger nya perspektiv och insikter att ha med sig i det fortsatta arbetet.
 

Anmäl dig redan nu!

Anmäl dig senast den 31 augusti och ta med en vän eller kollega gratis! Konferensen sker digitalt och äger rum torsdagen den 11 november 10:00-15:00. 
 
Anmäl dig här
 

Mer om Stockholmstinget

Konferensen vänder sig framför allt till dig som är regional/kommunal politiker eller tjänsteperson, företräder civilsamhällets organisationer, det fria kulturlivet eller är verksam inom myndighet eller forskning.

Läs mer om Stockholmstinget