Hoppa till huvudinnehåll

Erfaren kommunikatör sökes

Vill du vara med och utveckla kommunikationsfunktionen i Region Stockholms kulturförvaltning?

Vi söker en erfaren kommunikatör till teamet med tre medarbetare och en kommunikationsansvarig. För dig innebär det en möjlighet att kombinera din kompetens med ett kulturellt intresse.

Din roll:
Rollen som kommunikatör är bred och du kommer att arbeta med många olika uppdrag, ofta parallellt. Du tar strategiskt ansvar och är operativt kommunikationsstöd till enheter eller avdelningar. Du förväntas förstå och driva kommunikationsinsatser, formulera budskap och medverka i projekt, vid kampanjer och event. En huvudsaklig uppgift är att producera och publicera innehåll till våra digitala kanaler. Som kommunikatör är du webbredaktör för såväl externwebbar som intranät. Du delta aktivt i gruppens utvecklingsarbete för att nå våra mål, nå ut till våra målgrupper samt utveckla vårt varumärke. Du rapporterar till kommunikationsansvarig. Dina närmaste kollegor är kommunikationsgruppen som alla har sina olika verksamhetsområdet men som arbetar redaktionellt.

Din bakgrund: 
Vi ser att du har högskole- eller universitetsexamen i medie- och kommunikationsvetenskap, journalistik eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig.

Du har flera års erfarenhet av att arbeta med olika digitala verktyg och kanaler, sociala medier, rörlig media och analys. Du har även flera års erfarenhet av att arbeta som skribent samt med produktion av rörlig bild. Du är en van användare av WordPress, Drupal, EPI, Microsoft Office, Adobe Creative Suite. Meriterande är om du har arbetat inom en större offentlig myndighet eller politisk organisation.

Läs mer och ansök här

Välkommen med din ansökan!