Hoppa till huvudinnehåll

Intresseanmälan Solna senast 20180501

 
1 Från 2 Slutförd
Huvudsökande – personuppgifter
Huvudsökande - kontaktuppgifter
Referensmaterial

Hänvisa i första hand till konto i Konstnärsbasen.
Skapa konto här.

Om du inte har ett konto, välj ett av följande två alternativ:
Om du inte har konto i Konstnärsbasen kan direktlänk till egen webbsida anges där referensmaterial finns tydligt publicerat.
Om du inte har konto i Konstnärsbasen kan du skicka in fysiska media som trycksaker, kataloger och USB-minne. Materialet ska tydligt märkas med ditt namn och referensnummer. Kulturförvaltningen returnerar eller ansvarar inte för inlämnat material. Ange referensnummer och mediatyp i rutan ovan.
Övrigt

Genom att klicka i kryssrutan i detta formulär medger du att Stockholms läns landsting lagrar de personuppgifter du registrerar. Läs mer här

Enligt personuppgiftslagen, PUL (1998:204), får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. Genom att klicka i kryssrutan i detta formulär medger du att Stockholms läns landsting lagrar de personuppgifter du registrerar.

Uppgifterna kan vid begäran lämnas ut till dig själv samt de personer som har behörighet att administrera webbplatsen. Uppgifterna kommer endast att användas i samband med kommentarer i bloggen och delad social media.