Hoppa till huvudinnehåll

Intresseanmälan Konstvisning

 
1 Från 2 Slutförd
Här kan du anmäla intresse för konstvisning
En konstvisning tar ca 60 minuter och gruppen guidas av en konstvisare. Förflyttning sker på platsen genom en miljö där stor hänsyn tas till vårdtagare, anhöriga och personal, dock inte genom vårdavdelningar. Det är ändå viktigt att gruppen håller ihop och följer guiden. Gruppens storlek är begränsad till max 20 personer. Samling sker i huvudentrén. För visning i landstingshuset kan namnlista krävas innan besöket. En konstvisning kostar 1.500kr och är ett subventionerat pris. Vi hoppas att det ska bli ett spännande möte med konsten i vårdmiljön inom Region Stockholm.

Genom att klicka i kryssrutan i detta formulär medger du att Stockholms läns landsting lagrar de personuppgifter du registrerar. Läs mer här

Enligt personuppgiftslagen, PUL (1998:204), får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. Genom att klicka i kryssrutan i detta formulär medger du att Stockholms läns landsting lagrar de personuppgifter du registrerar.

Uppgifterna kan vid begäran lämnas ut till dig själv samt de personer som har behörighet att administrera webbplatsen. Uppgifterna kommer endast att användas i samband med kommentarer i bloggen och delad social media.