Hoppa till huvudinnehåll

Lediga jobb på kulturförvaltningen

Diarienummer
AKTNR 256-9595

Kulturförvaltningen arbetar för att Stockholms läns invånare får tillgång till ett rikt och mångsidigt kulturliv. Med strategisk samordning och ekonomiskt stöd, som beslutas av landstingets kulturnämnd, stöttar förvaltningen kommuner, kultur- och föreningslivet i länet. Kulturförvaltningen arbetar också med konst och kultur i vården. Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets mest kreativa och snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt. Vårt mål är fri kultur för upplevelser, möten, bildning och delaktighet.
 

Aktuella platsannonser

Lediga jobb på kulturförvaltningen annonseras och söks på landstingets webbsida jobb.sll.se

Nu söker vi Handläggare för Dans och samtida cirkus. Sista ansökningsdatum är 12 augusti 2018.

Är du student och söker praktik inom Kommunikation, marknadsföring och event? Skicka in din CV och personligt brev till oss.